Sacking admirals?

A lot of gamers means a lot of opinions - share and discuss them here.

Moderator: Erinys

Post Reply
User avatar
Ashbery76
Posts: 598
Joined: Fri Nov 04, 2005 9:47 pm

Sacking admirals?

Post by Ashbery76 » Fri Nov 08, 2013 10:48 am

Why cant I sack and replace an admiral from a fleet while stationed at a base? It is annoying having to make new fleets all the time.



OT,Bug.I do not see any morale drop on their home planet when you dissolved an admirals fleet anyway.

User avatar
Resok
Kerbicron Cleric
Kerbicron Cleric
Posts: 3589
Joined: Mon Aug 21, 2006 8:58 pm

Re: Sacking admirals?

Post by Resok » Fri Nov 08, 2013 10:51 am

Pretty sure simply dissolving a fleet doesn't kill the admiral, and thus doesn't give a morale hit.
- Resok

User avatar
WOEaintME
Posts: 21
Joined: Fri Mar 07, 2014 10:42 pm

Re: Sacking admirals?

Post by WOEaintME » Sun Mar 09, 2014 10:10 pm

I'd really like to be able to change my admirals. Say I have a defense fleet with a Defender admiral and I want to go on the attack. I need to dissolve my fleet then recreate it with a new Attacker admiral, I then need to recreate my fleet formation. If I could simply "Change Admiral" or something similar I could cut a 5 minute process down to 5 seconds.

Post Reply

Return to “Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests